Sieraden

Witgouden alliance ring sieraden Utrecht Edelstijl sieradenatelier goudsmid

Witgouden alliance ring

Manchetknoop geelgoud met blokveer sieraad Utrecht Edelstijl sieraden

Manchetknoop geelgoud met blokveer

Wit gouden ring gematteerd met kleine briljant sieraden Utrecht edelsmederij goudsmid

Wit gouden ring gematteerd met briljantje

Speld gezet met briljant geslepen diamant sieraden Utrecht goudsmid

Speld gezet met briljant geslepen diamanten

xxxxx

Geelgouden zegelring; ook een maatwerk sieraad ontwerp door goudsmid Edelstijl

Ieder sieraad is een emotie op zich. Een gevoel dat je wilt vasthouden of door wilt geven. Sieraden staan voor een herinnering aan een bijzonder moment, dierbaar persoon, of als speciaal cadeau.

Bij Edelstijl vind je in eigen sieradenatelier gecreëerde sieraden in de mooiste materialen, zoals goud, platina, titanium en zirkonium. Deze sieraden kunnen gecombineerd worden met de mooiste edelstenen, speciaal door ons geselecteerd zoals diamant, smaragd, saffier en robijn.

Ringen, colliers, broches, hangers, manchetknopen, spangen, oorsieraden of een ander type sieraad? De edelstijler maakt het.

Heb je zelf een ontwerp voor een sieraad in gedachten? Dan kunnen we het voor je maken. Maak een afspraak met edelsmid Ronald Kuijer van Edelstijl Utrecht en ervaar zijn expertise in sieraden ontwerpen en smeden. Een uniek sieraadontwerp in jouw eigen stijl kan voordeliger zijn dan je verwacht!

Sieraden tip
Wellicht bewaar je ergens antieke sieraden in een lade waar kostbare herinneringen aan vastzitten. Hoe mooi zou het zijn als het mooiste oude sieraad dat je hebt wordt verwerkt tot een nieuw juweel waar zowel iets van jou als van de oorspronkelijke drager inzit? Kijk eens op de pagina Tweede leven voor inspiratie!

Geelgouden klemarmband sieraden atelier Utrecht Edelstijl edelsmid, juwelen Utrecht

Geelgouden klemarmband