Beleef het Sieraad: open dagen bij Edelstijl!

dinsdag, oktober 1, 2019

 

Op zaterdag 2 november 2019 staat het sieraad in de spotlights! Op die dag openen juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun bijzondere winkels en ateliers voor ú tijdens de open dag ‘Beleef het sieraad’. Deze populaire landelijke Open Dag van de Goud- en Zilverbranche beleeft dit jaar zijn eerste lustrum.

Ook ‘edelstijler’ Ronald Kuijer toont op deze dag graag wat hij kan en wat hij al voor moois heeft gemaakt. Hij creëert bijzondere sieraden in zijn edelsmidatelier op de Föhn 18, 3454 KC Utrecht (Leidsche Rijn). Neem een kijkje achter de schermen en leer over dit mooie, oude ambacht én moderne technieken. Wellicht speelt u al een tijdje met een idee voor een persoonlijk sieraad voor uzelf of een dierbare. Het edelsmeedwerk van Ronald zal u dan zeker inspireren. U bent op deze zaterdag van harte welkom op ons atelier (gratis parkeren)!