Nieuws

dinsdag, oktober 1, 2019

Edelstijl doet mee aan Herfstdagen Slot Zuylen op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019

Herfstdagen Slot Zuylen Edelstijl

 

Komt u ook naar dit gezellige weekend in en om het mooie, eeuwenoude Slot Zuylen? Wij zijn hier aanwezig met een stand met handgemaakte sieraden van goud, platina en andere edelmetalen. U vindt er verder kramen met vaste planten, botanische bloembollen, een collectie van kleinfruitrassen en ambachtelijke producten. Ook klein antiek, brocante, sjaals en sieraden van glas tot bijzonder design zilver voor een speciale gelegenheid ontbreken niet.

Er zijn gratis rondleidingen door de kasteeltuin. Met uw Museumkaart is ook de rondleiding door het Slot gratis, zonder deze kaart krijgt u korting op de normale prijs. Wel even reserveren in de Museumwinkel of online.

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 – 11.00 tot 17.00 uur
Tournooiveld 1, Oud-Zuylen
entree € 5, kinderen € 1
bewaakt parkeren
honden niet toegestaan
www.slotzuylen.nl


edelsmeden-geelgouden-ring-materen

 

Het goudsmid atelier van EdelStijl te Utrecht is op afspraak geopend. Heeft u een idee voor een sieraad als verrassing voor een geliefde of gewoon voor uzelf? Een sieraad wat niemand anders heeft is bereikbaarder dan u denkt! Bel 06-83992615 en kom eens vrijblijvend langs!

PS: Edelstijl doet ook mee aan de Herfstdag Slot Zuylen op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019!


Beleef het Sieraad: open dagen bij Edelstijl!

dinsdag, oktober 1, 2019

 

Op zaterdag 2 november 2019 staat het sieraad in de spotlights! Op die dag openen juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun bijzondere winkels en ateliers voor ú tijdens de open dag ‘Beleef het sieraad’. Deze populaire landelijke Open Dag van de Goud- en Zilverbranche beleeft dit jaar zijn eerste lustrum.

Ook ‘edelstijler’ Ronald Kuijer toont op deze dag graag wat hij kan en wat hij al voor moois heeft gemaakt. Hij creëert bijzondere sieraden in zijn edelsmidatelier op de Föhn 18, 3454 KC Utrecht (Leidsche Rijn). Neem een kijkje achter de schermen en leer over dit mooie, oude ambacht én moderne technieken. Wellicht speelt u al een tijdje met een idee voor een persoonlijk sieraad voor uzelf of een dierbare. Het edelsmeedwerk van Ronald zal u dan zeker inspireren. U bent op deze zaterdag van harte welkom op ons atelier (gratis parkeren)!